Kobek AB
 

Viktiga Råd

Vad kan vi göra för dig som kund?

Det finns olika varianter beroende på vad Du själv kan och vill göra. Ju mer Du kan göra själv ju billigare blir givetvis kostnaden hos oss.

Följande alternativ är de vanligaste för våra kunder:

P Vi kan ta hand om hela paketet med bokföring, bokslut och deklaration. (Ej fakturering, betalningar eller löneredovisning.)
 
P Du kan delvis själv göra bokföringen. Till exempel kontera upp verifikationerna eller använda dagbok. Vi granskar vad du gjort, kör in uppgifterna i vår dator och gör sedan bokslut och deklaration.
 
P Du kan också bokföra på egen dator. Där kan vi hjälpa Dig att komma igång och komma med råd på lämpliga program för bokföringen. Vid bokslutet tar vi över och gör bokslut och deklaration. Du får tillbaka bokslutsförändringarna eller ett nytt ingående värde från oss sedan vi gjort färdigt bokslut och deklaration. Vi samarbetar även med flera revisorer i Uppsala då det gäller aktiebolag och ser till att handlingarna blir reviderade.

Har Du ett eget förslag på ett upplägg är vi intresserade att diskutera det med Dig. Du kan alltid få råd och hjälp hos oss när det gäller Din redovisning, bokföring, deklaration, revision och juridik. Som kund hos oss får Du en egen kontaktperson, som hjälper Dig på bästa sätt.
 
  Logo Kobek AB

Kobek